Limburgtour, Wijnandsrade 28 april

31

 
Na een week in spanning te hebben gezeten over het weer was het dan eindelijk zover. Limburgtour 2012 ging van start. Het is mijn derde Limburgtour en mijn derde verslag wat ik moet maken dus toch een klein jubileum haha.
Voor mij begon de dag als volgt:
Omdat het een thuiswedstrijd is heb ik het geluk dat de wekker pas om 9.00 ging. Na een lekker kopje koffie en een broodje gingen Pascal en ik de Puma’s even poetsen in de wasbox.
Toen we terugkwamen was Sjoerd Reverda al aangekomen (een beetje te vroeg haha). Langzaam aan begonnen de mensen binnen te stromen en werd het gezelliger en gezelliger! Uiteindelijk waren er 25 Puma’s!
Om 11.30 kwam mijn Co-driver en navigator binnen en kregen we broodjes en soep geserveerd door de catering.
Om 13.00 begon na een korte briefing de tour en wat was het leuk om die chaos vol met Puma’s te zien voor de deur. Het heeft blijkbaar een behoorlijke indruk gemaakt in het dorp want ik heb nog veel reacties gekregen wat er allemaal aan de hand was haha. Tijdens het rijden waren er vele mooie  wegen die toch een klein beetje het Alpen gevoel op riep in mij.
Traditioneel waren er de momenten waar we even de weg kwijt waren maar dat kwam gelukkig goed! Tijdens de eerste pauze konden we even de benen strekken en naar de puma’s kijken en het blijft toch mooi om 27 Puma’s te zien staan naast elkaar!
Na de pauze kwam het.. De verrassing van Sjoerd102 en Pumamartin.. Offroad met de puma en ik kan jullie zeggen het was geen plezier! Na een hoop gezweet waren we het eerste stuk voorbij en het scheelde niet veel haha. Helaas was dat niet de enige keer en we moesten nog een keer de modder in.. Een bewoner van een huis stond te kijken hoe ik over de drempels en huppels moest manoeuvreren en moest lachen.. (en bedank meneer).
Na een lekker kopje koffie bij een restaurant zijn we richting huis gegaan en daar stonden de twee kokken al het vlees te warmen in de pan! Met een heerlijk Alfatje hebben we nog genoten van het weer.
Om 23.00 uur ben ik nog even na een verjaardag gegaan dus heb ik niks meer meegekregen. Maar ik heb een sterk vermoeden dat er nog veel gepraat werd onder het genot van een Alfatje of iets anders haha.
 
Het was in ieder geval een geslaagde tour en ik hoop dat volgend jaar weer een leuke tocht wordt georganiseerd! En zeker niet onbelangrijk: Bedankt organisatie!
 
PumaRoel_91