Kerstmeeting, Almere 14 december

kerst014

Zondag 14 december, tijd voor de laatste meeting alweer van dit jaar. Deze keer niet touren met de Puma’s, maar bowlen en steengrillen in Almere city.
Dus na lekker uitgeslapen te hebben, om kwart voor 1 op richting de Shell op de A4 bij het brugrestaurant. Daar had colonne west afgesproken. Even wat te drinken halen en daar kwamen Wimpi & Scorpi al aan. Uiteraard even fotootjes gemaakt van de twee zilveren Puma’s met een mooie palmboom op de achtergrond! Tijdens het wachten op Pascal & Daan, kwam er nog een zilveren Puma langs, die enthousiast zwaaide. Dus zoals het een goed voorzitster betaamt, even kennis gemaakt en flyertje gegeven om lid te worden. Wie weet, weer een nieuw lid erbij! Pascal & Daniëlle waren net gearriveerd, dus we konden vertrekken. De stomstom was ingesteld, we zouden er over een klein uurtje zijn. Waarom het wederom in dit verslag een stomstom is geworden, lees je verderop!
Lekker rustig in de colonne naar Almere, geen files, dus we konden zo doorrijden en we waren dus vrij snel in Almere. We dachten echter lekker op tijd te zijn, maar helaas de stomstom had ons in een woonwijk gedumpt! U bent gearriveerd…GEARRIVEERD???? Ik zie nergens Dooworld, alleen huizen en een school…grrrr…schiet niet op…zeker niet met die kl&*^te drempels van de busbanen, waar mijn lage bumper van de Puma niet echt blij mee was… Anyway, stomstom opdracht gegeven de parkeergarage zo dichtbij mogelijk ter plaatse op te zoeken en we konden de woonwijk weer uit. Helaas was ik na het eerste verkeerslicht mijn colonne al kwijt. En denk je dat ze in Almere vluchthavens kennen..nee joh, dus ik kon nie echt stoppen met tig auto’s achter me. Dan maar bellen en zo de rest geloodst naar Dooworld, want daar hadden we afgesproken.
Uiteindelijk daar aangekomen, de parkeergarage in. Dat viel gelukkig mee..niet te schuin. Toen nog een plekje zoeken, dat was een hele klus, maar geduld is een schone zaak. Plekje gevonden voor de Puma. Theun die ik buiten de parkeergarage was tegengekomen had ook een plekje en Wimpi kon mooi op een gehandicaptenplaats zijn Puma kwijt. Pascal & Daan waren naar een andere parkeergarage gestuurd, die kwamen er aan.
Op naar Dooworld. We waren de eerste daar, maar al snel kwamen alle Pumadrivers binnen gedruppeld. Iedereen had een plekje gevonden. Zelfs Martin en de hele gang uit Wijnandsrade had een mooi plekje kunnen vinden voor zijn langwerpige blauw-gele ‘Puma’. De foto’s verklaren dit wel
Tijd om de modieuze bowlingschoenen aan te trekken, wat leidde tot veel hilariteit en leuke foto’s natuurlijk. We hadden vier banen voor onze groep van 24 man. We hebben van 3 tot 5 gebowld. De een kon het wat beter dan de ander. Het zorgde in ieder geval voor een hoop hilariteit en lol! De een begon super, maar eindigde regelmatig in de goot en anderen moesten juist eerst even warm gooien. Sommigen hielden er trouwens wel een aparte techniek op na, maar daar moet je maar ff de filmpjes voor bekijken.
Dankzij Mariëtte en haar 25 jaar bij AH!! (gefeliciteerd nogmaals Mariëtte!!) hadden we heerlijke Limburgse vlaai. Dat liet iedereen zich natuurlijk wel smaken. Uiteraard ook lekker een drankje van de club!
Het bowlen was natuurlijk een prima gelegenheid om lekker bij te kletsen met iedereen. Het is weer eens wat anders, dan touren met zijn allen. Het was echt super gezellig. Iedereen heeft zich volgens mij super vermaakt.
Nadat iedereen erg zijn best had gedaan om zoveel mogelijk strikes te gooien, was het helaas tijd om te stoppen. De scores zouden later doorgegeven worden, want er was natuurlijk een hele mooie prijs te winnen. Op naar de steengrill tafel, die helemaal mooi opgedekt was voor ons. Iedereen een plekje zoeken en kom maar door met dat vlees. Voordat we echter mochten aanvallen, eerst een onderbreking door onze penningmeester en ondergetekende: de prijsuitreiking! Tromgeroffel… en de winnaar issssss?????!!!! HEARBEAT!!! met flink wat punten (hoeveel moet ik je even verschuldigd blijven). Het oefenen op de WII had blijkbaar zijn vruchten afgeworpen haha! De prijs was een mooie Pumadrivers verjaardagskalender, de allereerste! Gefeliciteerd!
Eet smakelijk allemaal en aanvallen maar. Tijdens het grillen hoefde de verwarming trouwens niet aan, want door die grillen zelf was het bloedje heet daar. Iedereen had rode koontjes na een uurtje grillen haha! Het eten smaakte echt prima. Genoeg voor iedereen. Nog een drankje van de club ging er ook wel in! Die hitte was natuurlijk expres gedaan, zodat iedereen veel ging drinken 😉 Ter afsluiting nog een lekker toetje toe ook. Ook tijdens het steengrillen konden we natuurlijk verder ouwehoeren. Het was errug gezellig!
Uiteraard nog even met Daan alle Puma’s opgezocht in de parkeergarages, nadat de buikjes rond waren gegeten, want tja, het was toch wel een PUMAdrivers meeting he! Dus er moesten ook Puma’s op de foto. Dus twee parkeergarages af, maar wel alle Puma’s gefotografeerd! Ook nog even de nieuwe Puma van pumababe bewonderd, een hele mooie aparte kleur, dat state blue. En gaaf dat er zo’n nieuw kenteken op zit met drie letters! LOL!
De gezellige Pumadrivers dag was helaas weer tot een einde gekomen. Tijd om afscheid van iedereen te nemen! Ik denk dat ik voor iedereen wel kan spreken, dat dit soort dagen wel voor herhaling vatbaar zijn. Het is super gezellig altijd weer met de Pumadrivers en we hebben een hoop lol met elkaar. Ik ben erg trots dat ik jullie voorzitster mag zijn! Hopelijk kan ik dit nog een lange tijd volmaken!
Namens het bestuur wens ik ook iedereen vast fijne feestdagen en een heel goed uiteinde! Doe wel voorzichtig met vuurwerk, maar ook met je Puma natuurlijk!
Hopelijk tot in 2009! Op 4 januari 2009 kun je de Pumadrivers gelukkig nieuwjaar wensen op de Hunebeddentour in Assen! Hopelijk tot dan!

Groetjes, gabbagirl