Full Tuning weekend, Lommel 6 september

lommel

Eindelijk is het zo ver….. Ik keek er al naar uit. Samen met de club naar de (tuning)Ford meeting. Het blijft een Ford georienteerde meeting. Ik zet dit jaar er ook maar andere speciale auto’s bij. Ik had alleen de pech dat de kwaliteit niet geheel perfect stond op mijn digitale camera. Maar heb ze toch maar geplaatst (na wat bewerking).
We gingen er met 3 puma’s naar toe. De rest kwam daar ter plaatse, nadat David en Yves plaats hadden gehouden voor 10 puma’s. Via de navigatie was het zeer gemakkelijk te vinden. Het was een mooie touristische route, maar wel kort. Terug zijn we maar over Eindhoven terug gereden.
Nikea heeft nog even met de sprint meegedaan. Kwam er een Donkervoort naast hem te staan…..tja….das niet eerlijk. Maar ze keken naar de tijd en naar de klasse. Zie verder de foto’s, geen verdere toelichting nodig denk ik……

Tot de volgende meeting!

groeten puMARC