Ford Mania, Bunnink 8 juni

bunnink

Tja, het was wel weer een geslaagde dag!
Ja nu heb ik een digitale camera en nu duurt het nog langer dat het verslag er op staat. Maar ja dat krijg je als je veel gaat klussen in je nieuwe huis.
Maar de dag begon al goed. 4 Belgen verwacht, maar 1 gekomen… Anton kon er niets aan doen, zijn Puma was in beslag genomen omdat hij niet voldeed aan de Belgische wetgeving. 2 cm van de grond en te donkere ramen etc. Een plaatje om te zien maarja…. Stefan had zich verslapen en Robbyke was er al bijna toen we er aan kwamen (Fordmania).
Beetje een puinhoop (toch nog) bij de ingang. Ik had geresveerd, maar toch wisten die mutsen aan de poort nergens van. Eenmal aangekomen stonden we toch weer wel mooi (niet echt in 1 lijn……) maar wel met 15 Puma’s om de club te vertegenwoordigen. Tussen bijna alle Belgische en Nederlandse Ford Clubs.
Het was droog met een heel klein buitje af en toe. Verschillende kraampjes. Die voor ons hadden ze niet geregeld…Maar we hebben toch nog wel polo’s verkocht en wat kleine onderdelen voor de Puma.
Het werd aangekondigd als zijnde het grootste Ford onderdelen evenement van Nederland, dus we trokken met de nodige euro’s op zak richting Bunnik. Er was een vermogenstestbank en ook ook voor de inwendige mens was middels enkele lekkere eetkraampjes goed gezorgd. Jeroen (die ook bij FordTeam Zuid/Holland stond die dag) heeft de vermogenstest nog gedaan. “ik moet nog vernemen wat de uitslag was….” daar zullen we het maar op houden…Die er waren, weten wel genoeg. hahaha!! Ik met de klaver velgen in de auto weer naar huis maar eerst nog even een imperial opgepikt in de Meern (beiden te koop voor weinig).
Tja ik hoop toch wel op een betere meeting volgende keer. Was wel gezellig maar een beetje rommelig.
Tot de volgende meeting!
groeten puMARC