Ford Village, Leopoldsburg (B) 11 mei

Ford Village in het centrum van Leopoldsburg was een heel mooie Ford meeting, veel mooie Fordjes en perfect weer.

Zaterdag 11 mei zijn wij de tweede keer naar Ford Village geweest.
Net als vorig jaar hadden we afgesproken op de parking van de ‘prijzenklopper’ in Hechtel.
Volgens mij kloppen ze daar nog maar weinig prijzen.
Zag er vorig jaar al verlaten uit en dit jaar was het er niet vrolijker.
Vrolijk werden we wel van het mooie weer en dat we dit jaar in een keer goed reden naar de meeting in het centrum van Leopoldsburg. Hadden we vorig jaar flink wat moeite mee.
Wij waren met vijf Puma’s, waaronder voor de eerste keer de ‘nieuwe’ Puma van ondergetekende.
En een Fiesta ST. De nieuwe aanwinst van Gerrit, hij was dus vandaag niet met zijn Puma.

Ford Flemisch Friends heeft een unieke locatie voor hun meeting.
Natuurlijk super dat de gemeente toestemming geeft en medewerking verleend om in het centrum van de stad een Ford meeting te mogen organiseren. En de bezoekers kunnen ook nog gebruik maken van de toiletten in het cultuurcentrum Leopoldsburg. Perfect geregeld.

Wij kregen dezelfde plaats toegewezen als vorig jaar. Prima plekje om onze 6 Fordjes naast elkaar te zetten. Tot onze grote verbazing kwamen even na ons Yana en Andre, uit Berlijn, met hun Focus ST en sloten zich weer aan bij onze ‘clublane’. Net als vorig jaar waren zij in de buurt op vakantie en wat is er dan leuker om nog even een Ford meeting mee te pikken.
Helaas had ik onze Pumadrivers clubvlag vergeten, maar het was wel duidelijk dat de drie Nederlandse, een Belgische en een Duitse Puma bij Pumadrivers horen.
We zijn immers geen onbekenden meer in het Ford wereldje.
Voor mij was het toch vreemd om de eerste keer na 16 jaar niet met mijn vertrouwde oude Blauwe Puma maar met mijn nieuwe zilvere oude Puma naar een meeting te gaan. Is even wennen natuurlijk.
Maar onze gezellige groep en de leuke gesprekken met (voor ons) bekende en onbekende andere bezoekers maakte heel veel goed.

De meeting was duidelijk gegroeid t.o.v. vorig jaar. Meer Fordjes en ook een aantal handelaren was een mooie toevoeging. Het mooie weer en alle mooie Fordjes maakte dat het een super gezellige dag was.
De foto’s zeggen zoals altijd meer dan woorden, waren toch een aantal bijzondere en mooie Fordjes bij.

Namens Pumadrivers een groot ‘dankjewel’ aan de vrouwen en mannen van FFF voor de organisatie en de gezelligheid op jullie meeting. Ford Village is zeker de moeite waard.
Wellicht tot volgend jaar.

Martin