Pumadrivers @ MAD Ford Family weekend, Merksplas (B) 6-8 juni

In het Pinkster weekend van 7 t/m 9 juni stond de MAD Ford Family weekend meeting in het Belgische Merksplas in onze club agenda.
Dit was de allereerste meeting georganiseerd door het Ford Team Vlaanderen en de Ford club Antwerpen.
Deze twee Belgische clubs gaan al sinds jaar en dag gezamenlijk naar heel veel Ford meetings, voornamelijk in Duitsland.
Hun eerste Ford meeting was dan ook op de goede, gezellige, Duitse Ford meeting leest geschoeid.
In tegenstelling, tot Nederland kent Duitsland natuurlijk een zeer actieve Ford scene. Waar de hele zomer door, naast een dagsmeetings (Tagestreffen), Ford weekend meetings georganiseerd worden.

Vrijdag rond half twaalf kwamen wij bij de poort van de MAD Ford meeting aan en werd ons verteld dat ‘een Duits meiske met eene paarse Puma’ er al was en plaatsen voor ons vrij gehouden had.
Julia had idd een mooi plekje voor Pumadrivers georganiseerd.
Niet in alle drukte maar op een relatief rustig deel van de meeting.
Eventjes na ons was Robin er ook, en hebben we samen onze tenten en de rode Pumadrivers partytent op opgezet. Noch even snel via Gerrit een extra kabel haspel geregeld, konden we onze koelboxen en lichtslang aansluiten en hadden we stopcontacten vrij om onze telefoons op te laden.
Nadat alles en iedereen geïnstalleerd was, hebben we de eerste van onze rondjes over het meeting terrein gemaakt. Rond etenstijd was Gerrit er ook en hebben we bij het frietkot een lekkere zak Belgische fritten gegeten.
Daarna zijn we in de feestschuur beland en is het heel lang, heel gezellig geweest. Dit mede door de goede band, waar zie je een orkest op een meeting, echt super geregeld.
Robin kwam tussendoor nog zeggen dat onze partytent omgewaaid was.
“Die zetten we straks wel weer recht”, was mijn serieus antwoord.
Maar uiteindelijk terug bij onze Puma’s was het al meteen duidelijk dat onze rode Pumadrivers clubtent niet meer te redden was. Ook de tent van Gerrit had de harde wind niet helemaal overleefd. Blijkbaar was de wind dus toch iets heftiger dan wij ons gerealiseerd hadden toen we ‘aan de Sjupilair’ waren…..
Alles maar onder de kapotte partytent weg gehaald en in de grote tent van Robin gezet, deze heeft daarna dienst gedaan als ‘partytent’. En als slaapplaats voor Robin (uiteraard) en Gerrit.

Zaterdag zijn Erwin en Mark nog gekomen, hadden we toch een mooie Pumadrivers clublane van zes Puma’s. Meteen ook de enigste Puma’s op de meeting. We worden echt zeldzaam…….
Zaterdag was ook een super gezellige dag, we hebben met drie teams van twee man mee gedaan aan de clubspellen. Op de drie onderdelen heeft ieder team alles gegeven, zeker bij het sjoepkar racen…
Maar het was uiteindelijk net te weinig om in de top drie te eindigen, dus geen beker voor ons.
De avond hebben we weer gezellig door gebracht in de feestschuur, waar na de clubvoorstelling (ruim 60 clubs maar slechts 2 uit Nederland) nu een DJ duo voor een gezellige sfeer zorgde.
Het werd natuurlijk niet zo laat als vrijdag, maar toch….
Om met de woorden Gerrit te spreken, “helemoal noa de klotn”.
Uiteindelijk zijn we allemaal weer veilig en gezond in onze tentjes beland.

Zondagmorgen na het ontbijt ons boeltje weer afgebroken en de Puma’s weer vol geladen.
Ik had, helaas, wat meer plaats dan toen we kwamen. Maar niks aan te doen, de tent was niet meer te redden.
En niet alleen die van ons, denk dat er zeker nog een stuk acht gesneuveld zijn.
Tijdens ons laatste rondje over het al wat legere meeting terrein zagen we een heuse kroon boven op een Fordje liggen. Aan de Duitse eigenaar gevraagd of we die even konden lenen.
Staat “Der Köning von Reundorf 2019” toch nog met een echte koningskroon op de foto.

Na de prijsuitreiking was het helaas weer tijd om naar huis te gaan.

Met iets meer dan 200 Fordjes was het een zeer geslaagde, super gezellige Ford meeting.
Complimenten voor de organiserende Ford clubs. De eerste weekend meeting en dan zo georganiseerd… sjapoo

Mocht er noch eens een 2. MAD Ford Family Weekend meeting komen dan zijn wij, Pumadrivers, er zeker en vast weer bij.

Pumamartin