Puma/Fiesta/Ka-meeting, Vuren 26 juni

vuren

Verslag van Lidewij (Gabbagirl),

Op 26 juni was het weer zo ver: de jaarlijkse meetings met de Pumadrivers, de Fiestaclub en de Ka-club in Vuren bij de Mac Donalds. De opkomst van de Puma’s was top: 20 stuks. Van de Ka’s waren er acht gekomen en van de Fiesta’s negen. Het was zeer gezellig. En het weer super. Niemand had daarop gerekend, dus volgens mij is iedereen wel aardig verbrand die dag..ik in ieder geval wel 😉
Iedereen kon zich inschrijven voor de beautycontest en de Pumadrivers beoordeelden de Ka’s en Fiesta’s. De Fiestarijders beoordeelden de Puma’s en de Ka’s en off course de Ka-rijders beoordeelden de Puma’s en Fiesta’s. Het tellen duurde wel even, maar de mooie bekers die er te winnen waren, waren het waard.
Arthur was er ook nog om de vorderingen van zijn Puma te showen…(zie de pics). Jeetje, die hele Puma was van binnen gestript. En verder nieuwe bumpers erop….cool hoor! Benieuwd nar het eindresultaat….
Bij de Pumadrivers is Mayko derde geworden met zijn blauw-zilveren Puma. Martin is derde geworden met zijn zilveren Puma en Jeroen eerste met zijn rode Puma!
Prome kwam ook nog even een kijkje nemen, helemaal vanuit België! Net te laat voor de contest, helaas, anders had hij zeker een kans gehad op de eerste prijs! Nice ice!!
Het was een geslaagde dag en de Mac heeft laten weten dat we volgend jaar weer welkom zijn, dus….volgend jaar weer!!

Groetjes, gabbagirl